+381 21 521 846
PAWLICA E-SHOP
 • Czech73
 • English412
 • Polish338
 • Serbian499
 • Ukrainian986
 • Slovak

Transporteri SKANDIA

 • transporteri su potpuno pocinkovani i proizvedeni u skladu sa  propisima EU
 • kapacitet od 60 t/h
 • dug vek trajanja
 • niski troškovi održavanja (servisa)
 • jednostavna instalacija

 

 

 

 

 

 

Transporteri SKANDIA

Za transport većih kapaciteta žitarica, od 60 t/h i više, u okviru linija za tretman nakon žetve koristimo transportere proizvedene od strane vodećeg evropskog proizvođača iz Švedske – SKANDIA. Njihov proizvodni program obuhvata različite tipove redler transportera za horizontalni i elevatora za vertikalni transport. Transporteri su potpuno pocinkovani i proizvedeni u skladu sa  propisima EU. 

U asortimanu redlera i elevatora firma SKANDIA nudi tri serije.

Serija L

Transporteri L (Lite) su namenjeni za manje magacine i linije sa kapacitetom transporta do 60 t/h i prvenstveno se koriste u periodu žetve. Ovi redleri i elevatori su namenjeni farmama koje imaju promet do 3.000 t godišnje.

Više u Skandia L.

Serija I

Serija I (Industry) je pogodna za preduzeća sa godišnjim obrtom do 50.000 tona i performansama kapaciteta od 40 do 120 t/h. Redleri su klasičnog dizjana sa pravougaonim kanalima, putem kojih zrna odnose plastični nosači (PEHD) koji su pričvršćeni na snažan lanac visoke otpornosti. Obe serije L i I obuhvataju redlere za utovar, istovar i zakrivljene redlere sa kolenima pod uglovima od 15°, 30° i 45°, kao i nagnute transportere sa visokim nosačima koji rade sve do nagiba od 45°. 

Više u Skandia I.

Serija H

Serija H (Heavy-Duty) namenjena je za kontinuiran rad tokom cele godine, na primer za luke ili železničke terminale koji imaju potrebu za transportom više od 30.000 tona godišnje. Redleri i elevatori ove serije dostupni su u kapacitetima od 60 do 600 t/h. Konstrukcija transportera ove serije veoma snažna i odlikuje se dugim vekom trajanja, zahvaljujući plastičnim oblogama debljine 8mm na kontaktnim površinama elevatora i na podu redlera. Nedavno su predstavljeni i zakrivljeni transporteri čak i za ovu najzahtevniju seriju koja ima preformanse do 200t/h. 

Više u Skandia H. 

Svi SKANDIA transporteri koriste pouzdane i snažne NORD pogone. Na zahtev isporučujemo i Ex transportere  za eksplozivne sredine. Još jedna vrsta dodatne opreme su redleri za sa performansom bez ostataka, izlazni tobogani koji se mogu otvoriti ili upravno na osu trensportera ili pomeranjem duž ose transportera što stvara značajnu prostornu uštedu na operativnoj platformi iznad silosa. 

Redleri su opremljeni graničnim prekidačima kojima se sprečava preopterećenje motora i blokada transportera. Elevatori mogu biti opremljeni senzorima za poravnanje. Senzor brzine, kočnica obrnutog rada bubnja otporni su na uticaj ulja uljane repice i standardni su deo opreme. Novi član proizvodne „porodice“ kompanije SKANDIA je rotaciona sistem za istovar sa lancem i plastičnim nosačima. Ovaj novi proizvod treba da osigura temeljnije i prema zrnu nežnije pražnjenje iz silosa.

SKANDIA proizvodi su pogodni za upotrebu u različite svrhe u linijama za tretman nakon žetve ili u skladišnim sistemima. 

 

Galerija

Dopravníky Skandia
Dopravníky Skandia
Dopravníky Skandia
Dopravníky Skandia
Dopravníky Skandia
Dopravníky Skandia

Video

Obrazac

form_gdpr