+381 21 521 846
PAWLICA E-SHOP
 • Czech648
 • English651
 • Polish652
 • Serbian654
 • Ukrainian911
 • Slovak

Linije za žitarice nakon žetve PAWLICA

 • Pored visoke stručnosti u postavci novih linija za tretman žitarica nakon žetve po principu „ključ u ruke“, podjednako smo stručni i u rekonstrukciji postojećih linija.
 • Saradnja sa nama obuhvata: pripremu idejnog rešenja i izradu projekta, isporuku tehnologije što podrazumeva mašinsko i električno povezivanje kao i postvaku automatskog kontrlonog sistema i puštanje linije u rad

Novih linija za tretman žitarica nakon žetve po principu „ključ u ruke“, podjednako smo stručni i u rekonstrukciji postojećih linija.

Naša kompanija već više od 16 godina snabdeva poljoprivrednike u Češkoj kvalitetnom tehnologijom za sušenje, čišćenje i skladištenje ne samo žitarica, već i druge robe. Dobro nam je poznato koliko je za poljoprivrednike značajan tretman žitarica nakon žetve. Zahvaljujući tome poljoprivrednici mogu povećati vrednost proizvedenih proizvoda što rezultira prodajom sa većom dobiti. Iz tog razloga specijalizovali smo se za prodaju tehnologije koja je prema zrnu „prijateljska“, ali takođe i veoma pouzdana i efikasna.

Pored visoke stručnosti u postavci novih linija za tretman žitarica nakon žetve po principu „ključ u ruke“, podjednako smo stručni i u rekonstrukciji postojećih linija. Saradnja sa nama obuhvata: pripremu idejnog rešenja i izradu projekta, isporuku tehnologije što podrazumeva mašinsko i električno povezivanje kao i postvaku automatskog kontrlonog sistema i puštanje linije u rad. Ustaljena praksa je da vršimo obuku radnika i pokretanje probnog rada. Pored toga pružamo servis u garantnom i post garantnom roku. 

Pružanje najkvalitetnijih servisnih usluga i tehnologija svojim klijentima oduvek je bio glavni cilj kompanije PAWLICA. U proteklih 16 godina od velikog broja proizvođača i dobavljača iz Evrope i USA sa kojima smo sarađivali, odabrali smo samo najbolje i sa njima nastavili saradnju. Brend PAWLICA je postao simbol kvalitetnih i pouzdanih linija za tretman žitarica nakon žetve i njihovo i skladištenje, kako za poljoprivrednike tako i za industrijske kompanije. Zadovoljstvo naših klijenata je na prvom mestu. 

Trenutno na tržište isporučujemo najsavremeniju tehnologiju za skladištenje žitarica od sertifikovanih inostranih partnera koji u ponudi imaju specijalizovane proizvode najvišeg kvaliteta. Dugi niz godina zastupamo Nemačkog proizvođača sušara STELA, Američkog proizvođača silosa BROCK, Poljskog proizvođača silosa BIN i Nemačkog proizvođača GEBR.RUBERG koji proizvodi sofisticirane mašine za pred-čišćenje i čišćenje. Takođe u našoj ponudi je i transportna tehnologija, koju dobavljamo od skandinavskih proizvođača SKANDIA i JE-MA. Poslednjih godina je veoma popularna i transportna tehnologija Američkih transportnih sistema Grain Pump od kompanije HUTCHINSON. Godinama zastupamo i proizvođača laboratorijske opreme PFEUFFER iz Nemačke, sa kojim sarađujemo od početka našeg poslovanja i koji je odlična referenca za poljoprivrednike i prehrambene proizvođače.

 

 • Prilikom projektovanja linija za tretman žitarica nakon žetve i sistema za njihovo skladištenje oslanjamo se na bogato iskustvo naših specijalista. Nudimo najbolja rešenja mašinske tehnologije za tretman nakon žetve i implementiramo je u linije prema zahtevima klijenta.
 • Kod ključnih mašina oslanjamo se na vrhunsku inostranu tehnologiju, a prilikom standardne opreme linija koristimo najbolju domaću tehnologiju. Kvalitetan izbor proizvođača i dugotrajna saradnja sa njima omogućavaju nam brzu realizaciju kako isporuka pojedinačnih mašina, tako i investicionih celina.
 • To takođe omogućava isporuku tehnologije prilagođene našim uslovima.
 • Dugotrajni dobri odnosi sa našim partnerima imaju značajan pozitivan uticaj na servis i održavanje isporučenih uređaja.
 • Prilikom montažnih radova i realizacije na terenu oslanjamo se na partnere  koji vrše montažu i održavanje.

 

Tehnološko rešenje PAWLICA je pouzdano rešenje. Garantujemo da će Pawlicina linija za tretman žitarica nakon žetve biti konstruisana upotrebom proverenih evropskih i američkih tehnologija, a da je njihova uzajamna integracija i funkcionalnost oprobana na stotinama ovakvih zajedničkih instalacija. Kombinacija silosa BROCK, sušara STELA, mašina za čišćenje Gebr. RUBERG i tansportera SKANDIA sertifikovana je u okviru zaštićenih patenata pod nazivom „Linije za žitarice nakon žetve PAWLICA“. 

 

  

 

 

Obrazac

form_gdpr