+381 21 521 846
PAWLICA E-SHOP
  • Czech13
  • English370
  • Polish245
  • Serbian354
  • Ukrainian907
  • Slovak

Naši brendovi

 

 

STELA je nemačko porodično preduzeće koje već 120 godina proizvodi sušare. Oni su svetski lider u ovoj oblasti. Sedište kompanije se nalazi u blizini bavarskog grada Pasau u gradiću Massing. Kompanija je specijalizovana za poljoprivredu i industrijsku tehnologiju sušenja, što joj omogućava da se fokusira na razvoj tehnologije i povećanje efikasnosti proizvodnje. U asortimanu industrijskih sušara možemo naći transportne sušare za piljevinu, čips, kanalizacioni mulj, digestat, povrće i sušare sa žljebom za slabo rasute materijale, kao što su semenke bundeve i ostala semena. Poljoprivredne sušare podrazumevaju tornjeve za sušenje i mobilne sušare za sve tipove zrna. Stela je jedini proizvođač sušara koji pravi razliku između sušara sa tornjem za sušenja kukuruza i žitarica, jer ima za cilj konstantno smanjenje troškova sušenja.

 

Brock je američki proizvođač silosa sa tradicijom dugom 85 godina. BROCK je poznat po vrhunskom kvalitetu, dugoročnim vrednostima i savremenim konstrukcijama. Smatraju ga svetskim liderom u ovoj obalsti. Kompanija je osnovana 1957. godine sa ciljem obezbeđivanja silosa poljoprivrednicima za potrebe čuvanja hrane i žitarica. Njeno sedište je u Milfordu, država Indijana. Član je grupe Chore-Time Brock (CTB) koja isporučuje kompletnu tehnologiju za skladištenje i tov živine i svinja, i proizvodnju jaja. Grupa ima godišnji promet od preko 1 bln USD i predmet je trgovine na američkoj berzi.

 

 

BIN je poznati poljski proizvođač silosa za žitarice. Kvalitet proizvoda i jaka pozicija na tržištu osigurani su postojanjem od 24 godine i 50 hiljada sagrađenih silosa za skladištenje 5 miliona tona žitarica. Kompanija je osnovana 1990. godine, mada njena istorija datira deset godina pre toga iz perioda kada se njen osnivač Zygmund Krzeminski odlučio da reši problem skladištenja zrna na svojoj farmi. Tim povodom je i Zygmund Krzeminski od galvanizovanog čelika konstruisao prve silose sa ravnim dnom. 1997. godine je dobio nagradu za doprinos poljskoj poljoprivredi. Njihov asortiman obuhvata silose za farme kao i industrijske silose kapaciteta do 2.200 t.

 

 

 

Ovaj nemački proizvođač mašina za čišćenje i pred-čišćenje žitarica i semena ponosan je na svoje prisustvo na tržištu koje datira još iz od 1848. godine. Kompanija je razvila celi niz inovativnih rešenja za čišćenje žitarica. Prvu svoju, u svetu, mašinu sa sitom sa kružnim kretanjem sita pustila je u rad 1975. godine. Ovu mašinu i danas veoma uspešno proizvode sa kapacitetom čak do 600 t/h. Sedište kompanije nalazi se u nemačkom gradu Nieheim, a njeni proizvodi se koriste ne samo u poljoprivredi, već i u hemijskoj, prehrambenoj i farmaceutskoj industriji. 

 

   

 

Specijalizovani svetski proizvođač visoko kvalitetnih švedskih transportera za žitarice i semena. Njihovi proizvodi se dele na tri linije: L-linija (za male i srednje farme), I-linija (za srednje i velike farme i trgovce žitaricama), H-linija (za industriju). Kompanija je stalno u potrazi za novim inovativnim rešenjima koja primenjuje u svojoj tehnologiji i fleksibilno odgovara zahtevima i potrebama svojih klijenata.

 

  

Danska porodična kompanija JE-MA se nalazi u gradu Sahl koji se nalazi u sredini Danske. Njen asortiman razvijan 70 godina, obuhvata razne vrste transportera i elevatora, uključujući specijalne kombinovane transportere koji omogućavaju povezivanje horizontalnog i vertikalnog transporta. Kompanija takođe ima kompletan program za utovar i istovar iz hala putem trakastih transportera.

 

 

 

Američka kompanija koja datira iz 1945. Godine, trenutno je vodeći svetski dobavljač opreme za manipulisanje žitaricama. Nudi kompletan asortiman spiralnih, lančanih i trakastih prenosnika, istovarivača iz silosa i revolucionarne transportne tehnologije Grain Pump za jednostavan utovar i istovar poljoprivrednih silosa i hala. 

 

 

Pfeuffer je vodeći nemački proizvođač laboratorijske opreme za merenje kvaliteta žitarica. Njihov proizvodni program obuhvata kompletan asortiman opreme, od one za merenje vlage na terenu i na linijama za tretman žitarica nakon žetve, do automatskog i ručnog uzorkovanja žitarica iz kamiona, čišćenja, selekcije i kompletne analize svih uzoraka. Proizvodi kompanije Pfeuffer koriste se u poljoprivrednim i prehrambenim kompanijama širom sveta.