+381 21 521 846
PAWLICA E-SHOP
  • Polish242
  • Serbian351
  • Ukrainian904
  • Slovak

Naša filozofija

Naša filozofija

Pružanje najkvalitetnijih servisnih usluga i tehnologija svojim klijentima oduvek je bio glavni cilj kompanije PAWLICA. U proteklih 16 godina od velikog broja proizvođača i dobavljača iz Evrope i USA sa kojima smo sarađivali, odabrali smo samo najbolje i sa njima nastavili saradnju. Brend PAWLICA je postao simbol kvalitetnih i pouzdanih linija za tretman žitarica nakon žetve i njihovo i skladištenje, kako za poljoprivrednike tako i za industrijske kompanije. Zadovoljstvo naših klijenata je na prvom mestu. 

Trenutno na tržište isporučujemo najsavremeniju tehnologiju za skladištenje žitarica od sertifikovanih inostranih partnera koji u ponudi imaju specijalizovane proizvode najvišeg kvaliteta. Dugi niz godina zastupamo Nemačkog proizvođača sušara STELA, Američkog proizvođača silosa BROCK, Poljskog proizvođača silosa BIN i Nemačkog proizvođača GEBR.RUBERG koji proizvodi sofisticirane mašine za pred-čišćenje i čišćenje. Takođe u našoj ponudi je i transportna tehnologija, koju dobavljamo od skandinavskih proizvođača SKANDIA i JE-MA. Poslednjih godina je veoma popularna i transportna tehnologija Američkih transportnih sistema Grain Pump od kompanije HUTCHINSON. Godinama zastupamo i proizvođača laboratorijske opreme PFEUFFER iz Nemačke, sa kojim sarađujemo od početka našeg poslovanja i koji je odlična referenca za poljoprivrednike i prehrambene proizvođače.

Od male porodične firme koju je osnovao moj otac pre šesnaest godina, za kratko vreme, postali smo vodeći dobavljač tehnologije za tretman žitarica nakon žetve sa sedištem u Republici Češkoj. Naš ugled i profesionalni pristup projektima pozicionirali su nas kao dobavljača, dok  su klijenti bili zadovoljni kvalitetom usluga i proizvoda koje naša kompanija pruža. Voleo bih da nastavim ovu tradiciju i negujem vrednosti naše kompanije. Zajedno sa mojim saradnicima težim da našim kupcima pružam individualan i profesionalan pristup vezan za problematiku linija za obradu žitarica nakon žetve, isporučim najbolju i najsavremeniju tehnologiju kao i da im omogućim stručan i brz servis. Pored toga za mene je od izuzetnog značaja da se u kompaniji, koja se neprestano širi i na internacionalnom nivou, održi „porodična atmosfera“. Odlučan sam i da usmerim sve svoje napore kako bi kompanija Pawlica s.r.o. postala nezavisan lider u Centralno-istočnoj Evropi.

Želeo bih da zahvalim svim svojim saradnicima i poslovnim partnerima koji doprinose ispunjenju ovih ciljeva.

dipl. ing. Petr Pawlica